van Rooijen Machinebouw plaatbewerking

De grootste plaatwerkonderdelen en/of assemblages vervaardigen wij voor u

Hoogwaardige productie in de plaatverwerkende industrie

Onze werkplaats is ruim 1600 vierkante meter en overzichtelijk ingedeeld dit biedt voldoende ruimte om zelfs de grootste plaatwerkonderdelen en/of assemblages voor u te vervaardigen/verzorgen. Uiteraard zijn ook kleine onderdelen, of het nu gaat om grote/kleine series of een enkel stuk, geen enkel probleem.

In de afgelopen 35 jaren heeft ons bedrijf een enorme range aan diverse producten wereldwijd geleverd aan zeer gewaardeerde/gerenommeerde opdrachtgevers.

Voor de plaatbewerking beschikken wij over: Kantbank, Laser, Schaar, Wals, Puntlas apparatuur, Stiftlas, Flowdrill, Polijstgereedschap, `State of the art` lasapparatuur, grote diversiteit aan hand/meetgereedschappen.

Ons team staat voor een hoogwaardige productie in de plaatverwerkende industrie gebaseerd op uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van de verwerking van alle mogelijke staal soorten maar in het bijzonder Roest Vast Staal in alle kwaliteiten.

 

Ultramodern plaat en constructiebedrijf

Al onze medewerkers zijn opgeleid en ervaren om volgens tekening te produceren en weten veelal uw digitaal aangeleverde productiebestanden probleemloos om te zetten naar de voor onze productiemachines benodigde machinetaal. Uiteraard zetten wij ook uw digitale bestanden om in de juiste werkplaatstekening.